תחילת דף אינטרנט, לחץ אנטר כדי, לעבור לאזור תוכן מרכזי

ד"ר אורית ברשטלינג

עמיתת הוראה בביה"ס לעבודה סוציאלית, אוניברסיטת חיפה.

תחומי התמחות: מגדר ולימודי נשים, עבודה סוציאלית במערכת הבריאות, עבודה סוציאלית ביקורתית, שיח ושפה ומדיניות חברתית.

פרופ' ישראל (איסי) דורון

חוקר ומרצה בתחום זכויות זקנים, גילנות, מדיניות חברתית ואתיקה בזיקנה.

חבר בוועדת האתיקה הפקולטית וראש תוכנית הגרונטולוגיה הפיננסית – כלכלה וזיקנה.

תחומי התמחות: זכויות זקנים, גילנות, מדיניות חברתית וזיקנה, אתיקה וזיקנה.

ד"ר ניסים כהן

מרצה בכיר בחוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה באוניברסיטת חיפה.

ד"ר עינת לביא

פוסט דוקטורנטית וחוקרת במרכז הבינתחומי לחקר העוני וההדרה החברתית בית הספר לעבודה סוציאלית, אוניברסיטת חיפה.

תחומי התמחות: עוני והדרה חברתית, אימהות עכשווית, קונפליקט עבודה-משפחה, מדינת הרווחה, מדיניות חברתית, עוני ועבודה סוציאלית, מדידה איכותנית של עוני, ניאו-ליברליזם ואי שוויון.

ד"ר עליזה לוין

מרצה בכירה בחוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה

השכלה: החוג לסוציולוגיה UCLA.

תחומי עניין: עוני, דמוגרפיה של המשפחה, מדיניות רווחה, אי שוויון.

ד"ר חני נוימן

חברת הסגל הבכיר בבית הספר לעבודה סוציאלית בחיפה.

חוקרת פרקטיקת מדיניות ועבודה סוציאלית קהילתית. מנחת סטודנטים לתארים מתקדמים ומלמדת קורסים שונים בתחום המאקרו.

משמשת כיועצת בהתנדבות בקהילות שונות ומשתתפת כחברה בוועדות הקובעות מדיניות

פרופ' עמליה סער

ד"ר עמליה סער

פרופ' חבר, החוג לאנתרופולוגיה, אונ' חיפה

תחומי התמחות: אנתרופולוגיה תרבותית, אנתרופולוגיה פמיניסטית, לימודי מגדר, אנתרופולוגיה אורבאנית, החברה הפלסטינית בישראל, מחקרי פעולה.

פרופ' פייסל עזאיזה

דיקן לפקולטה למדעי הרווחה והבריאות של אוניברסיטת חיפה, פרופ' חבר בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה.

פרופ' עזאיזה סגן יו"ר ות"ת במועצה להשכלה גבוהה ויו"ר הוועדה להנגשת השכלה גבוהה לאוכלוסיה הערבית בישראל. כיהן כראש בית הספר לעבודה סוציאלית, אוניברסיטת חיפה בקדנציה שנייה עד ספטמבר 2014. בעבר כיהן כראש המרכז היהודי ערבי באוניברסיטת חיפה וכן כחבר במועצה להשכלה גבוהה במשך שתי קדנציות. פרופ' עזאיזה היה ממקימי ומנהלי עמותת "סיכוי" הפועלת למען שוויון הזדמנויות בין יהודים לערבים בישראל.

ד"ר אלכסנדר (סנדי) קדר

מרצה בכיר וחוקר בפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה. בעל תואר ראשון במשפטים LL.B.; פקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל-אביב, ותואר שני תואר שני במשפטים LL.M. (Waived); בית-הספר למשפטים, הרווארד, בוסטון, ארה"ב.

סיים דוקטורט תואר דוקטור במשפטים S.J.D; בית-הספר למשפטים, הרווארד, בוסטון, ארה"ב.

תחומי המחקר: היסטוריה של המשפט, משטר המקרקעין בישראל.

ד"ר מיכל קורא

ד"ר מיכל קורא הינה חברת סגל בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה. בעלת תואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן ותואר שני במדיניות ציבורית מאוניברסיטת תל-אביב. סיימה תואר דוקטור בשנת 2011 בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית ופוסט דוקטוראט באוניברסיטת ניו יורק- NYU.

ד"ר קורא חוקרת את הכלכלה הפוליטית של מדינת הרווחה מזווית היסטורית והשוואתית ועוסקת בשאלות של התפתחות מדינת הרווחה והשינויים המתחוללים בה בשנים האחרונות.

ד"ר אביהו שושנה

מרצה בכיר בפקולטה לחינוך באוניברסיטת חיפה. ראש המגמה להנחיית קבוצות.

תחומי המחקר: פנימיות חינוכיות וטיפוליות; תיאוריות ביקורתיות בחינוך; אנתרופולוגיה של החינוך; תרבות, חינוך ומושג העצמי; פסיכולוגיה חברתית של גזע, אתניות ומעמד.

פרופ' מיכל שמאי

מרצה וחוקרת בביה"ס לעבודה סוציאלית. ראש תחום משפחה.

מנחה סטודנטים לתואר שני ושלישי בנושאים הקשורים למשפחה ועוני ולהתערבות עובדים סוציאליים עם אוכלוסייה החיה בעוני.

כתבה ספר ומאמרים רבים בתחום משפחה עוני ועבודה סוציאלית.